Perut sentiasa mengeras kecuali selepas bersama suami

usia kandungan 6bulan...baby mmg aktif kerap bergerak..tapi perut sy slalu mengeras..nak bangun duduk pun ambik masa lama sbb terasa pedih2 dbahagian bawah pusat..tpi selepas bsama suami perut jadi lembik elok plak...kenapa ya?

2 Các câu trả lời

sama mcm sya sis..bile terlalu aktif. pastu kejap kang daa mengeras.. sakit perut dibuatnya

7d trước

sy dpd dulu kalau minum air byk mmg slalu kencing..🤭berat sy naik mdadak..bln lps 49kg..bln ni 53.9kg..ada 1 mggu tu sy mkn roti je tiap2 hari.mgkin punca bdn sy naik cpt..nurse suruh diet stop mkn mlm dg minum air kopi @ teh dg susu..sy cuma blh minum air O je.ada org ckp perut mgeras sbb bdn ay kecik...ruang baby penuh