boy or girl

Usia kandungan 22 weeks Baru ni saya ada buat details scan. Sonographer Kata 80% girl. Malah doctor yg saya selalu buat check up di pantai hospital pun kata girl. Adakah mmg betul gender tu girl? Anak first saya boy. Now Saya 23 weeks,adakah masih awal lagi untuk confirm gender itu girl?

1 Trả lời

Mmg girl la tu sis. Melainkan kesilapan masa scan. Saya baby first pun boy, mmg jelas dia punya bebird. Second girl, tiap kali scan mmg xnmpk dia punya burger. Dktor ckp 80% girl. Sbb xnmpk. Last2 scan msa 36wk. Akhirnya dia tunjuk jelas dia punya burger.