Saya sorang ke mcm ni

Usia bby 10 w . Disebabkan sy obese buku dah d tagging warna hijau . Semalam waktu jumpa doc , sebabkan berat badan sy katagori high risk pregnancy .. jadi dah mula on ubat cair darah dan zincofer .. Satu hari saya susah hati pikir pasal ubat cair darah ni , bg kesan x pada baby dan ade x kawan² yg pernah ambil ubat yg sama .. okay tak? .. dan zincofer makan pagi ke malam yang ok . Sy try harini pagi terus loya dan muntah .

2 Các câu trả lời

bmi awk brp? xsemua bmi obese on ubat cair darah...sy pun obese tag hijau but xde dpt ubt cair darah so far. if dktr yg evaluate awk yg beri prescription ubt tu..consume sahaja...there must be a reason kenapa dktr bg ubat tu. and they wouldn't do things that bg risk pd kndungan

1t trước

okay nt sy try .. tq awak

kenapa nak risau kalau dr bagi ubat. bukan dr taktau keadaan awak. kalau tak prcaya dgn dr, takpayah makan ubat, tak perlu jumpa dr. buat apa yg awak tak risau

1t trước

sy ttc 4 tahun dan ini pregnancy pertama , banyak benda sy kena belajar , perasaan ingin tahu , bimbang risau semua ada . maaf jika soalan sy ni buat puan rasa terganggu @ annoying .