Aspirin Obese pregnancy

Saya nak tanya ada yang ada pengalaman on ubat aspirin (cair darah) masa week 10 disebabkan obese ke ? Kalau boleh share, memang kita kena makan ubat tu sampai bersalin?

4 Các câu trả lời

Sy pun dapat ubat cair darah tu. Dari anak first sampai yg ketiga ni doc on aspirin start 12w. Sbb doc ckp sy obese and high risk. Makan sampai bersalin. Lepas deliver nanti cucuk ubat kat peha je 14hari pastu xde continue apa2 ubat dah

sy start 12w doc bagi aspirin. bila ditanya utk apa doc cuma ckp sbb sy ada sejarah gugur berulang.yg ni first baby kandungan yg ke 4. bukan sbb obese.berat sy cuma 55kg

xpasti tp klu dpt ubt tu usually mkn smpai bsalin...sy obese juga tp xde dpt ubat cair darah. sblm2 ni ada history apa2 ke?

2mo trước

ouh kiranya berbeza la ya.. mungkin kot. mak saya ada hypertension

saya mkn ubt tu.katanye utk elak dri kne drah tnggi.tp bila dh msuk wad dr pkar mrah mkn ubt tu.