Nak tanya, jika uri bawah type 4 memang akn sakit di celah peha jika bangun/pusing badan smsa tidur?

Uri bawah type 4

3 Các câu trả lời

tkpasti uri bwah ade stage mcm type 4 yg sis ckp tu , sbb sy pun uri kt bwah dah 27weeks , tpi memang akn ade msa rsa ngilu sgt kt area tu and elak buat kje berat /mncgkung , tiap kli checkup doc tkde yg serius pun utk msalah ni maybe msih awal lagi and uri boleh naik lagi .

kita yg biasa ni Pon brasa cm tu.situasi tu..27 week. . nk ubh kiri ke kanan Pon sakit/ berat rasa. celah paha blah kiri

ya..type 4 akan rasa pedih. sbb uri full tutup laluan.