Uri dibawah type 4

Assalamualaikum ada tak yg masalah sama Macam saya uri dkt bawah MMG ttup trus laluan .doktor kata type 4 dh ada peluang tak uri tu naik balik. Klau tak 3/10 nnti kna duk wad Smpai 37week lepas tu tak boleh brnak normal

2 Các câu trả lời

waalaikumussalam mommy. setahu sy klau pp 4 ni mmg takde jln lain sbb hat ni paling berisiko. mommy jaga diri dan kandungan baik baik. jgn buat kerja berat ye.

Hi, saya pon tahap 4. Awak skrg mcm mana ye? Beranak normal ke czer?