Keliru upt samar usia kandungan 4 minggu 3 hari

Upt saya masih samar lagi, kalau betul pregnant kandungan baru 4 minggu 3 hari. Result upt tu tak sampai 3 minit pon, celup terus naik 2 line, satu terang satu samar-samar. Positif ke negatif ni?

Keliru upt samar usia kandungan 4 minggu 3 hari
4 Các câu trả lời

period delay dh brpa hri??? line samar sgt tu...mgkin terlalu awal,nnti repeat check balik after 1w@2w,masa tu line dh terang sbb hcg dh tggi klau kita btul2 pregnant...atau sis xnak tggu 1w@2w sis blh pegi mna2 klinik buat beta hcg..

repeat 1/2minggu lagi

Mcm mna sis..ngdung x

Repeat lps seminggu.