nak tanya upt

upt ni tunjuk positif ke ngatif eh?? sbb anak sulung sy masa first check pun keluar mcm ni tapi line halus kat tepi bukan kat T 😵‍💫😵‍💫😵‍💫#ingintahu

nak tanya upt
13 Các câu trả lời

Maaf sis. Kalau positif tetap kena dua line sis. Walaupun 1 line tu kabur tetap dikira pregnant. Tapi kalau hanya 1 line sahaja, maaf sis. Belum ada rezeki.

2y trước

terima kasih sis sbb sudi bantu utk tgok.. moga dipermudahkan urusan ❤️

Puas sy tilik tk nampak line sis. If pregnant kabur pun line akan naik kat T

2y trước

terima kasih sis sbb sudi bantu utk tgok.. moga dipermudahkan urusan

maaf..klau mate sy x nampak ape

1 line sis..ke awl sgt check

maaf sis. tu negatif tu..

Maaf sis mcm negative je.

Taknampak lin pun sis hmm

say pun nmpk 1 line jgk

mcm satu line saja

Xnmpk 2 line..