5 weeks and 6 days Pregnancy

Upt naik double line. I just dont believe but yes. I mengandung but skg I warded because of my history of ectopic. HCG level xdouble up within 48hours. Takut sejarah berulang. Doakan Baby n me. Terdesak sangat.

6 Các câu trả lời

Allahu sis. As an ectopic survivor who is now in the third trimester, I doakan miracle buat you. Moga baby selamat sihat sempurna dalam rahim mommy. Moga tak ditarik nikmat ada cahaya mata sendiri dari darah daging mommy. Moga dipermudahkan pregnancy journey mommy hingga melahirkan. Banyakkan berdoa ya sis 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

7mo trước

Wallahua’alam. Tp sis boleh google utk tengok antara punca2nya. Yg mana 1 tuu mmg doctor pun tak boleh tau sebab apa

Saya dlu scan bwh ats xnmpk ..beta hcg naik lps tu turun..doc ckp syukur hcg turun sbb tu bkn tnda ectopic melainkan beta hcg awak naik double tp scan xnmpk bru ectopic..saya doakan kandaungan awak sihat

7mo trước

thank you doa yg baik2. semoga doa yg baik2 balik smula pada awak ya. tapi,dah confirm ectopic. esok 17/10/23 masuk bilik operation. doakan smuanya bjln dgn lancar

Allahu.. moga Allah jaga sis.. tawakkal & percaya je semua yg Allah susunkan tu, tu yang terbaik untuk sis & family 🌹🌹🌹

smoga dipermudahkn urusan sis..smoga smuanya baik2 saje

semoga sis n bby baik2 je

scan x nmpk lg ke sis..

7mo trước

masih tak nampak. hari doktor cakap, kalau bacaan Beta HCG naik tapi x double, tebuk n end up lost my both fallopian tube.. Mengharap keajaiban