Harapan palsu..kerap Kena mcm niee

Upt 2 line lepas itu period..sapa kerap Kena mcm nie Saya 5 Kali dh...period lmbt test upt 2 line..lpas itu period..sbb Rahim tak kuat ker..#seriusnanya

6 Các câu trả lời

Sy dulu selalu mcm ni wak.. Tambah ttc smpai 9years,.. Byk habis duit beli upt test ni..smua false positive.. At the end, kalau sy lambat period, Lps pde tu if double line je.. Sy akn beli clear blue y digital tu terus.. Sbb nk tgok pregnant or not..

2y trước

2 laaa...Saya mcm 2..abih duit beli upt dekat shopee...lps nie..serik dh laa...Saya redha ja laa... insyaallah ada rezeki Saya lps nie

ade jenis upt mmg akn naik 2line samar. nak2 lagi jenis upt strip hijau tuu. yg beli dkt shopee tu.yg tu jenis suka scam org.

2y trước

Saya rasa hormon..selepas khwin je period x teratur

Ini mungkin juga chemical pregnancy. Maaf tak dpt explain bnyk tp blh search dkt aplikasi lain.

2y trước

boleh jdik berulang ker..chemical pregnancy

jgn beli di shopee mmng sllau kena scam.. beli yg dekat farmasi paling murah rm4-5

2y trước

2 laaa..Saya x beli dh laa....sbb ada org guna upt eko betul..

test urine terus keluar double @ double line keluar selepas 10-15mnit?

chemical pregnancy or false positif result