Stop coffee

Hi uols, ada stop coffee Tak? Nurse minta I stop coffee sebab hb makin menurun. Dulu I selalu 2 Cawan sehari. Bila stop rasa sakit kepala teruk ?

25 Các câu trả lời

Sy pon .. Stop coffee,teh n milo sbb hb kurang

Sy pn sma. Stop hbs. Lg pn caffeine xbaik utk baby

Saya minum coffee at least 4 cups daily and drastically stop taking caffeine after pregnant. Banyak artikel saya baca sebenarnya boleh minum tapi sekurang kurangnya 1-2 cup cuma sebab kes awak hb jadi rendah, saya rasa better awak stop je sementara waktu ni. Kuatkan diri, kita buat untuk anak. InsyaAllah.

yup..klu jnis hb low mmg better stop coffee n tea..sbb kafein tu blh mghalang myerapan zat dr vitamin

Mmg ada yg kata elakkn kaffein ble preggy... Sbnrnya depend pd individu tu jg... Klu utk kebaikkn sis n ank krgkn la jgn stop trs...