Bahaya ke tak ?

Uol, saya nak tanya sye last period 6/2. 21/3 saya kena bt xray paru ii tpi check upt negative klinik bgtau, tapi harini 5/5 saye pgi scan kdungan baby dah capai 10w3d saya jadi risau psl xray haritu. Baby oke ke yer, tak bahaya tuk kandungan ke xray haritu?

2 Các câu trả lời

Inform dkt nurse awakk ada buat xray hari tu, awakk dah bukak buku pink ke?

2mo trước

Yer betul wak, saya dah jadi risau tpi benda dah lepas. So takpela , saya redha . Cuma skrg sye doa hrap kandungan saya takde pape