Perasaan menunggu tiap bulan

Untuk yang TTC, tiap bulan mesti nervous je tunggu sama ada period ke tak kan? Saya pernah dua kali lewat datang period tapi belum rezeki lagi. Perasaan masa tu sedih sangat tapi saya yakin Allah tahu bila masa yang terbaik. Saya doakan yang sama2 usaha untuk dapatkan anak sekarang sentiasa kuat dan bersangka baik dengan ketentuan Allah ❤️😊

2 Các câu trả lời

Ye sis, mengharap darah yg kluar tu sbb implantation. Tapi rupanya2 period 😭

4y trước

Link apa ni ya?