Rezeki tak dijangka

Alhamdulillah dalam pada sibuk usaha dapatkan zuriat, Allah mudahkan rezeki yang lain dulu. Tak plan pun nak beli tu tahun ni tapi perancangan Allah lagi cantik. Semua urusan lancar dan mudah je. Syukurr. Insya-Allah mana tahu lepas ni rezeki zuriat kan? Nak bagi selesa dulu. Yang penting teruskan berdoa & bersangka baik. 😊

1 Trả lời

Alhamdulillah..doa sy utk puan....mg apa puan hajati di makbulkan Allah..Allahuma aamiin...

4y trước

sm2 kasih 😉