Hi. Nak tanya, ada tak apa² petua @ makanan minuman yg boleh dimakan utk ikhtiar hamil?

1 Trả lời

hi sis, boleh cuba minum susu efferty dalm tu dah ada folic acid suami pun boleh minum skali.. boleh follow founder doktor Rai kat tiktok, dia ada bnyak share psal ttc.. ada juga yg makan buah zuriat, air kelapa bakar yg 2 ni sy x pernah cuba.. lg satu kne tahu kira hari subur, boleh track dengan opk, pastu makan makanan yg berkhasiat lebihkan sayur dan buah, tidur awal, jgn skip breakfast, elak junk food/fast food.. ketika bersama x boleh stress, penat, stop merokok..