Buku merah jambu

untuk pregnant pertama kali nya.. InsyaAllah, minggu depan 11/5 saya buka buku pink kat klinik desa.. nak tanya, masa proses buka buku pink tu lama ke ye? Sampai ke petang tak.. means sampai pukul 1 or 2? Apa je yg kene buat masa proses buka buku pink ni? #firstmom

18 Các câu trả lời

rasa mcm lama jgk,saya buka dari 8am-12pm jgk baru sudah,seeloknya ambil cuti,jgn lupa bawak sijil nikah copy,n husband kena pegi jgk utk ujian darah,

Dah buat appointment tak?? Cm sy aritu buat utk 2nd preggy, kol 9 siap dkt2 kol 12 😂 Skrg kena buat appointment on9 dlu ikt masa y kite pilih.

sya buka dekat klinik desa...pegi kk scan perut and bwk gambar scan tu bagi dekat klinik desa....dlm x smpai 30 minit rasanya..dh siap...

Haritu sy buat appoinment kat klinik desa mcm tak ramai je ada dlm 3patients je termasuk sy 😂 kalau kk dh beratur panjang

Kalau nk balik awal mtk appointment pkul 8pagi.. bese pkul 10 cmtu dh balik.. tp depends pd klinik yg sis pegi

tngok kk jga sis,klau misi laju buat kja cpat jga lh siap,sya dlu awal pgi,blik pkul 11 lbih..

klu kt tmpt sye, dlm 2 jam da settle sume..

depends pd crowd org dlm klinik tu