Kalau mengandung anak lelaki.. Cukup 40week bersalin ke.. Atau awal sikit..

Untuk anak lelaki

13 Các câu trả lời

Ada jgk yg kata, try tanya mak masa melahirkan kita, time brapa minggu dia bersalin, boleh la agak2 lebih kurang ke mcm tu. Idk if it correlates, tapi I asked my mom, and said she gave birth to me during week 38-39, and I’m 36week right now still takde sakit2 whatsoever. Thank God, sbb I hope utk at least 37week above before it’s delivery time🤞🏻

Tiada kaitan sis anak ape n no brp pun smua atas rezeki https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

3y trước

yeah cik. betul tapi Perut makin turun ke bawah sangat.. tunggu anak keluar dgn selamat..

Terpulang bila baby nak keluar.. Saya due 29/1/2022 (minggu 40).. Tapi baby boy keluar awal pada 24/1/2022 (minggu 39). Jantina tiada kaitan dengan bila baby akan keluar.. Awal awallah, lambat lambatlah..

Saya mengandung anak kedua dan sudah pun cukup 40 minggu 1 hari. Masih belum ada tanda. Doktor +6 hari lagi, jika tak ada kena serah diri. Moga dipermudahkan urusan semua ibu² yang bakal bersalin.

Waktu bersalin rasanya takde kaitan antara boy/girl, atau anak first ke berapa ke. Rasa nak bersalin tu mai tiba2, harap nya xcepat sgt xlambat sgt. Cukup masa mai rasa nak bersalin.

Hi sis, anak sy 3 org boy. Yg 1st bersalin 36w, 2nd 38w, 3rd ni 35w tp emergency czer,abg2 dia bersalin normal. Rasa semua baby tak sama. Dia nak keluar, tak kira masa. 😆

kena tnya your mom sis. usually ikot mak kita. my baby boy pop out 39w5d. sama my mom give birth pon around 39w jugak

Tak tentu sis. Macam 1st preggy sy babyboy, 40w1d baru dia keluar. Yg 2nd ni not sure nak keluar bila sbb baru 29w 😁

3y trước

😇

anak ke 2 lelaki lahir 36w4d 😊 excited nak kluar awal

xtentu sis...sya baru bersalin 8.1.2022 ngam 41 mnggu..