Fly high my angel baby shielo marigold 😭😭😭😭😭 mama will miss you..

My unborn child.. Shielo marigold.. Dapat january q p sya ipapanganak.. Pero lumabas sya ng 7months without heartbeat.. Im so very depressed and totally breaking my heart.. I don't know how can i move one without her..😭😭😭😭😭😭😭😭

Fly high my angel baby shielo marigold 😭😭😭😭😭 mama will miss you..
29 Các câu trả lời

I am sorry for your loss, pakatatag ka, naiiyak na naman ako😢😢rip baby shielo