Bedong bayi

Umur berapa bayi bunda lepas bedong?

35 Các câu trả lời

anakku di bedong cuma sampe umur 2 mingguan , habisnya tiap di bedong dia berontak dan nangis juga gak bisa tidur nyenyak. sampe sekarang jdinya gak di bedong

kalo saya kayanya nnti disesuaikan sama anaknya aja bun hehe. masih nunggu gelombang cinta smoga bisa segera lahir d waktu dan cara terbaik Aamiin

anak saya di bedong pas di RS aja, pulang bedongnya tiap habis mandi, klo udah pipis langsung lepas bedong krn gak dipakein pempers

iya bund.. anak ku cm 40 harian.. itu aja maksain dan paling lama sejam duajam karna anaknya uda ga betah.. yang iya mala nangis

anak aku ga sampe seminggu udh ga dibedong. bedongnya diganti sleepsuit tutup kaki tangan biar lebih ringkes bayi bergerak bebas wkwk

2y trước

sama bun, lebih aktif aja jadi nya si bayi. malah bedong dirumah saya jd selimut aja🤣

anak saya 3 ga ada yg dibedong bun😂. cuman pas masih di rs aja dibedongin, pas udh dirumah langsung lepas bedong🥴

dulu ankku cma 1mingguan pke bedong selebihnya gk pke krns suka nangis kejer trs lbh anteng gk pke bedong 😅

3 hari aja habis lahiran habis itu ga bedong bun, karna anaknya reog, sukanya tidur sambil angkat tangan 🥹

anakku lepas bedong pas umur 2 minggu. sebelum itu jg cuma dibedong aps habis mandi aja selama ±2 jam

ga sampe seminggu udh lepas bedong krna emg anaknya ga betah dibedong nangis pdhl ga kenceng