Bedong bayi

Umur berapa bayi bunda lepas bedong?

35 Các câu trả lời

aku cm smpe 40 hari, krna anaknya lebih milih pelukan orgtua dripda pelukan kain🤣

hmmm dua Minggu kayaknya, itu juga gak di bedong kenceng cuma diselimutin aja wkwk

anak saya dibedong cuma 2 minggu setelah lahir, krn dia gamau dibedong

3 mingguan udh lepas , anaknya gabetahan 🥲 pake topi aja gabetahan

anakku cuma seminggu 🤣 karena anaknya gk betah di bedong uget2 mlu

babby saya bedong cuma 3hari AJ ... soalnya to ngamuk kl dibedong

anakku cuma sehari, pas dirumah udh ga pernah pake bedong 😆

bayi ku dibedong cuma 5 hari itupun sejam doang hbs mandi pagi

pas sampai dirumah uda lepas bedong ganti ke blanket/selimut.

anakku di bedong ga ada 2 Minggu kayanya Bun 😂