Mengenai kerja dan si kecik

Umur anak brapa bulan yer untuk si ibu bekerja.siapa ad pglman blh sharekan tq#SeriusTanya

1 Trả lời

Sebelum kerajaan tetapkan maternity leave 98 days untuk gov & private sector, saya dapat 60 days (private) je. Jadinya saya masuk kerja semula masa anak umur 3 bulan.

3mo trước

Saya hantar pengasuh. Taknak susahkan my mom & MIL walaupun diorang ada offer untuk jaga. Sekarang anak saya dah 2y5m 😊InshaAllah Allah akan mudahkan jalan untuk kita.