Gastrik di awal kehamilan

Ulu hati pedih sgt,kepala sakit ...anak kedua memang sgt mencabar kali ni..

4 Các câu trả lời

kena banyak bsabar,pedih sangat sampai muntah kuning sbb xboleh nak makan apa2,tpaksa skg ni cuba makan oat klu x mmg sakit masa nak muntah klu perut tgh kosong .semoga cepat sembuh smua ibu2..

sy x makan pn perut dn tekak paksa muntah. smpai yg pahit2 tu 😭 dugaan tuk para ibu" ya mual2 ni, smoga cepat sembuh dn smoga kuat2 ya mghadap

sama la sis ..anak kedua lain lagi berbanding dengan yang pertama

Saya mengalaminya skunk Baru 7w3d