nk tnye

Ubat obimin kne makan waktu malam ke? Nk mkn selepas mkn or sebelum mkn.. sbb waktu malam ad minum susu,. Kne jarak kn bpe jam ek?

2 Các câu trả lời

Ape yg doktor pernah bagitahu terpulang nak ambik bila2 masa janji pada masa yg sama setiap hari xlebih Dr 24jam nti kesian bby..kalau sy lebih selesa ambik seblom tido.. Terpulang pd keselesaan masing2 la..

Sy dh 16weeks, sepanjang mkn obimin sy makan ikot suka hati sy ja bila nk mkn😅 as long as mkn dgn perut kosong. Alhamdulillah blood test semua normal.

5y trước

Sama2