Baby selesma Doktor bagi ubat ini letak titis dkt hidung bby, minta pndpt mommy² yg brpenglaman ubat

Ubat ini sesuai tak untuk baby 3 bln, #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #seriusnanya #bantusharing

Baby selesma
Doktor bagi ubat ini letak titis dkt hidung bby, minta pndpt mommy² yg brpenglaman ubat
3 Các câu trả lời

Kalau tak salah, ni cuma air garam..tujuan cairkan hingus dan kahak. Anak saya selsema masa check up sebulan pon doktor bagi. Lepas titis dalam hidung, tunggu 5 minit camtu, pastu sedut hingus. Kalau berkahak, tepuk²je belakang dia biar kahak tu 'longgar'. Nanti akan keluar melalui muntah atau najis

7mo trước

kalau doktor bagi, insyaallah okay..saya hari tu baby masa sebulan hidung asyik tersumbat..saya titis je.biar kejap pastu sedut. alhamdulillah..okay

ubat titis hidung ni slalunya untk stopkan drpd hingus trus meleleh. ada lg 1 jenis mcm dlm botol eyes drop. ank sye akan dpt yg ni bile hingus dia meleleh xbenti. kalau doktor yg prescribed in shaa Allah ok.

dktr swasta yg bg?

8mo trước

doktor kerajaan yg bagi