Ada tk tips nak hilang letih

Uat kerja rumah sikit je dh letih .itu BLM uat kerja bnyk lagi . kadang2 mandi pun letih ada tk tips #firstbaby

1 Trả lời

Macam saya, cara untuk saya kurangkan rasa letih adalah dengan mandi air suam. Alhamdulillah, lega sikit. Kalau nak hilangkan terus rasa letih tu mungkin susah, sebab hormone mengandung kan. Sekurang2nya mandi air suam membantu kurangkan rasa letih tu. Semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye awak . Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms