Tukar step susu

Twins skg dah 1 tahun 6 bulan. Skg minum susu anmum step 2 (6-18 bulan).. So nak tukar kan anak ke step 3 pulak (1 tahun ke atas) tapi anak taknak terima. Sampai mogok tknak minum susu. Try campur sikit dgn susu lama (step 2), twin 1 okay boleh terima. Twin 2 still tknak sbb ada rasa lain. Soalan skg ni.. Boleh ke campur susu mcm tu tiap kali bancuh? And mcm mana nak buat bg anak terima susu baru ni terus.

2 Các câu trả lời

klu ank xboleh terima.try tukarkn ducth lady pack kcil dulu..klu ok b serasi.trskn..kdg budk ni xsma ctarsa..nm je twin..hihi

same la anak sy pon xnak bila tukar ke step 3. maybe rasa dia lain. so skrg anak awk cmne? minum x step 3?

2y trước

Anak sy minum friso gold step 3. Better than anmum tak nmpak berminyak tepi botol. Sgt bagus