Masa sesuai tukar susu step 1 ke step 2

Hi mommy.. Anak saya umur 5 bulan.. Setiap kali beli stock susu, selalu gak la confuse tgk step 1 dgn step 2 sbb step 1 blh minum 0 smpai 12 bulan, then step 2 6 smpai 12 bulan.. Andai kata saya nak tukar susu anak pgi step 2, adakah akan bg effect kat baby sya? #firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu #advicepls

1 Trả lời

boleh try n error.. anak sy oke jek klu sy tukar susu step2 nih..klu anak sis bru minum 2-3x, berak keras or kembung, sebaiknya kekal dulu dgn step susu yg biasa dia minum.. ;)

4y trước

Thank u mommy utk info 🙏