8week takde hearbeat

tvs scan 8week, Tapi doktor kata heartbeat baby dah tkde dan suruh cuci terus :( Patut ke saya cari second opinion mcm pergi scan dekat klinik lain untuk confirmation?Hmm

16 Các câu trả lời

Biasanyer doc akn suruh refer balik after 2 weeks tuk dengar jantung baby.. 8weeks mmg xkn dengar lg..

Pergi second opinion sis.. mbe sy pon mcm tu nsb xcuci .. alhamdulillah anak dah lahir sihat

jgn cuci dulu. repeat scan. tunggu antara 9-10w keatas. melainkan ada turun tanda.

Saya 4w dah nmpak heartbeat bby. Cuba la puan pegi kk lain utk doble cmfom ye.

doctor kata heartbeat dah takde maksudnya before this scan dah ade heartbeat ke?

9mo trước

Mse 6week nampak kelip2

Boleh saya tahu ukuran janin bape cm ya? Awak boleh refer yang tulis crl