Bleeding after bersama

Salam semua. Ada tak yg experience bleeding after bersama suami? Sebelum ni sy okay je. Tak kerap pun, tapi masuk 8week ni ada bleeding. Dah pergi klinik tvs scan semua alhamdulillah baby okay, ukuran sama dgn LMP, heartbeat pun ada. Sy dh stop bersama, cuma keluar spotting coklat je skrg setitik dua. Sy risauuu 😭 tapi doktor cuma suruh monitor darah je. Tak perlu amik duphaston. Ada tak yg experience sama & semuanya baik2 saje? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

Sy sama mcm awak sis, lepas bersama ada bleeding sikit. Masa tu kandungan baru 6w. Bleeding tu 2 hari je, then tak ada dh. Insyaa Allah tak ada ape tu 🥰 sis pun dh check jantung baby semua ok kan. Bykkan rest okay ❤️

2y trước

Skrg baru masuk 8w sis. Masa bleeding tu awal awal keluar mmg fresh blood. Sy siap korek pakai jari and mmg merah menyala. Pastu terus ke emergency. Lepas dh kena check ape semua, malam tu dia keluar coklat coklat je sampai la hari esoknya. Pastu terus tak ada dh. Keluar keputihan je mcm biasa huhu

klau dh bleeding hold dulu lh bersama suami sampai 2nd trimester.. sbb tu ada setgh doktor x galakkan bersama pada 1st trimester.. kandungan belum kuat..ancaman keguguran sgt tinggi

2y trước

Itulah. Sy mmg tk berani dah. Kalau ikut doktor yg scan sy haritu kata, after 2minggu kalau dah takde pape boleh keadaan mcm biasa semula. Tp sy mcm dah trauma 🫠

tanda darah coklat darah lama.. tak normal.. sptutnya takda bleeding so kena stop dlu bersama... ancaman keguguran

2y trước

Itulah, sy pun dah stop ni. Takut pulaa. Thankyou sis! 🤗 hopefully kite semua dipermudahkan sampai melahirkan ❤️