Chemical Pregnancy

Tumpang tanya.. Sekiranya berlaku chemical pregnancy, perlu berjumpa DR ke? Sbb sblm ni sy buat test UPT 6 hari semua postive tetapi line msih kabur2.. Setelah terjatuh hari ketujuh, hari kelapan buat test, dah jadi - ve.. Sy syak mcm chemical pregnancy.. Apa sy perlu buat ye? #blmpernahadababy

4 Các câu trả lời

Period turun mcm biasa kan? Takde ketul2? Kalo period mcm biasa takde pape nak dirisaukan. Chemical pregnancy nie nak pregnant tp takjadi sebb tu turun period. Tu ikut apa yg sy tahu la.

Perlu jumpa doktor kerana chemical pregnancy juga dikira pregnant. So lepas ni if pregnant lagi, doktor akan kira tu kandungan ke berapa walaupun chemical pregnancy.

Ye. Saya dah lalui 2 kali. Xperlu jumpa dr pon. Sbb dia mmg akan jatuh dgn darah period. Mmg rupa sama mcm darah period

maaf tumpang tanya. kalau lah rasa2 chemical pregnancy tp xkluar pun period, mcm mana ya? atau mmg akan period tp amik masa?

7mo trước

Salam sis. Waktu ni keluar period tak? Saya tgh alami skrg. Dr kata chemical pregnancy. Tapi baru keluar spotting. Belum keluar yg heavy