Bahaya ke teringin minum limau ais selalu?

Tumpang tanya. Saya pregnant 11w dan kini dalam tempoh selalu nak minum air limau ais. Ni kandungan pertama saya. Soalan sy adakah bahaya selalu minum air limau sebab setengah org cakap limau masam dan membahayakan kandungan. Mohon bantuan pendapat anda semua. Terima kasih semua 😊

2 Các câu trả lời

Tak bahaya sis. Limau tanpa gula dan air lemon tanpa gula memg bagus untuk ibu hamil. Tapi jangan minum kerap sgt ya. Takut mengganggu keselesaan perut

Limau kasturi bagus utk naikkan hb.