Hi assalamualaikum.

tumpang tanya, pregnant 2bulan boleh makan maggie ke ?

11 Các câu trả lời

Waalaikumussalam saya haritu makan sbb teringin sangat. Husband and family takbg sbb not good tp saya ckp hilangkan teringin je. Dpt sepeket tu dh lega. Till now nampak megi pn tkde rasa apa sbb dh dpt hrtu 🤭😌 Tp saya masak dua kali maggie nya. Kasi buang wax tu.

5y trước

Sara Samala.kita 2 bgkus shre dg ank.amik je lbih.megi sudahnya bg megi kat ank.tekak nak skit bukan nk mkn smua hii

Wa'alaikumsalam. Boley aje, mama. Xde alah apa kan? Tp jgn byk sgt i.e. hari² atau sekali hadap lebih dari sebungkus 😅 Org kata, mkn buat hilang teringin jer. Kadang tu nk mkn sesuap dua. Pastu takmo dh..

Bagi hilang mengidam boleh je tapi jangan hati-hari makan. Tak elok juga. Nanti kurangkan perasanya. Letak sayur, telur & apa-apa yang sis nak letak.. udang ke.. bagi ada nutrien sikit... heee

bahaya nyee. Kalo bole,jgn mkn langsung.Kesian kat baby tu nnt. Mcm sy dl,mgidam nak mkn pedas2,lastnya jd bleeding hmpir sebulan. Nasib baik kandungan xjd pape

Saya makan jer.. Sebab kakak sy nurse bahagian ibu bersalin ni dia cakap boleh jer cuma jangan berlebihan 😊

Hi mommy. Blh check bahagian food n nutrition kat apps ni. For me, kalau nk mkn, buat rasa sj.. Bg hilang ngidam.

6y trước

terima kasih yaa 😊

Makan je la nak makan sis.. Tapi beringat2 la..

Kalau samyang tu boleh jugak ke?

Boleh jer cums jgn kerap sangat

Boleh tp hadkan