spotting during 12weeks of pregnancy

Hi, tumpang tanya is it normal if ad spotting colour merah sekejap je then dh tk kelua apa apa, sekarang tgh pregnant 12weeks.

5 Các câu trả lời

Kalau sy nurse dh ckp awl2.. Asal ada spotting drh xkira merah atau gelap trus bawa cek ke hosp.. Sbb dia dikira ada risiko..

biasa spotting warna seakan coklat2,klu merah tu xnormal..sy dulu bleding n rupanya air ketuban bocor

pergi hospital cek if ade bleeding walau sikit

1y trước

hi thank u sbb reply, ya pergi cek alhamdulillah tkde apa apa

before ni awak dh pergi scan ke? baby ok x?

1y trước

alhamdulillah . semoga dipermudahkan urusan awak dan baby.

tidak normal!