Alahan loya mual

Tumpang tanya, mcm mana cara bg kurang loya dan mual ² ya? Saya dh try mcm ² still tk kena ngn tekak. Klu makan byk sgt pon akan loya berangin je bdn, pergi toilet tunduk sikit muntah . Skg saya rasa semua makanan dh tak selera, sbb bila makan semua akan loya dan pening

2 Các câu trả lời

Saya pun macam tu selalu. Saya start jadi okay bila amalkan, celik je mata pagi2 terus capai biskut oat. Sebelum buat apa apa, mulakan dgn alas perut dulu. Lepastu, makan anggur hijau atau jus asli durian belanda. Rasa lega loya tu. Cuba lah ☺️

Epal hijau try x.. Air cuka delima pon elok.. Beli cuka delima, then larut kan dalam air