#Keliru last period 28.09.2022

TTC 11 thn

#Keliru
last period 28.09.2022
23 Các câu trả lời

Saya sarankan awak pegi scan dekat klinik . Sbb kdg² buat upt tak terang sbb hcg kita rendah .. mcm anak sedara , upt negatif. Bila pegi klinik dah ada kantung baby :) Semoga ada rezeki sis ye

2y trước

Biasa seawal brp minggu boleh scan

cuba test lagi after 48j. hcg meningkat setiap 48j awak☺️. if positif upt awak akan makin terang. semoga ada rezeki zuriat utk awak❤️. aamiin ya mujib

2y trước

insyaallah..

Macam nmpk samar2 saya pon bulan lpas check samar2 lewat period ,check tup2 3hari lepas tu period..😩semoga dipermudahkan ya..doakan sy jugak yg msih menanti zuriat..ttc9tahun

2y trước

sy smlm ada tompokan berwarna coklat...lepas tu takde...then pg ni ade lg..sikit2.takde darah.

cuba gna clear blue yg bukan digital tu murah skit.. sblm gna clear blue cek gna yg biasa dlu.. cek awal pagi air kencing pertama.. sblm subuh atau masa nak bgun solat

Tahniahh sis https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

Update: 1st day cycle of period today..belum ada rezeki sy..nmpknya chemical pregnancy lg.

double line tu tapi msih samar2...semoga ada rezeki sy pn ttc 5years dh nie

2y trước

🙂amin3🤲

last period bln 9.. skg da bln 11.. ish da lme tu awak..

2y trước

thanks semua

In sha Allah ad rezeki sis, buat beta hcg utk lbih tepat. 🥰

update: pagi ni kluar flex coklat dah...myb nak trun haid..😔