Agak2 sy lekat bulan 12 ke bulan 11

Tringin nk bgi si sulong ni adik.. Mncuba dri raya thun lpas lagi xlekat2.. Smpai la blan 12 tu dh fedup n malass dh nk jaga makan lps wktu sbur tu.. Slalu nye mmang jaga makn la.. Lps je period macam2 sy mkan.. Nenas la somtam yg pedas punya dn kerap mkn pedass.. Tutttt tuttt 3/01 n 4/01 tetiba prut skit lain mcm.. Nk bngun pum skit nk buat krja pum skit.. Dh cek takda pa pe pum cuma lendir puteh biasa je.. Ingat kan nk period.. Lpas tu skit dtang plak pada hari btul2 spatut nya period.. Tpi xperiod2 jgak.. Rsa cam pelik.. Saja try cek esknya tngok2 double line.. Terang plak tuu.. Sy hairan sbb double line tu trang.. Slalu tngok org klau bru2 lekat xtrng sngat.. Kebtulan sy punya period blan 12 tu pelik skit.. 7/12 mlm kluar drah lendir je.. Smpai 9/12.. Pda 10/12 n 11/12 drah bru kluar tu pum xsama cam sy period blan2 lpass.. Drah klaur skejap n xbnyak sngat.. Skarng tngah amal folic acid..

1 Trả lời

kalau darah keluar berterusan selama 24jam, makanya itu ialah period. jadi kemungkinan bulan 12