24 Mnggu

Tp bkn 23 Mnggu lgi.. Dh 24 mnggu kdang loya2 jgk... Perot plak mcm asek nk kembung jeee

44 Các câu trả lời

Saya nak masuk week 25 nie rasa asyik nak makan je.. ada tak macam saya?

saya pun sama, sakit perut gestriq kpla ni pening sangt loya ii 😩😭

Sama la saya pon. Kadang2 makan terus muntah. Malam memang susah nak tdr

sye gastrik ., xlalu nk makan , malam2 kembung perut n pedih ulu hati

alhamdulillah sudah 24 minggu,baby dah aktif tendang sana sini. 😊

Saya pun 24 week . Rasa loya2 masih ade cuma tak kerap mcm dulu..

saya pun pagi2 muntah asid... loya stil ada.. kembung perut hurmm

Sama, tapi saya baruu 20weeks. Dah macam first tri. Penat rasa.

sya 18 mggu pun masih loya mual kalau lepas mkn kenapa ya

sama la, saya pun masi ada loya dan slalu muntah lagi