Anda Suka Makan Sayur Atau Tidak?

Topik hari ini adalah sama ada Mommies sejenis makan sayur atau tidak. Hehehe... Mesti ada yang tak suka makan sayur dekat sini, baik mengaku! Min so far makan semua sayur di bawah. Nyum nyum..sedap!

Anda Suka Makan Sayur Atau Tidak?
209 Các câu trả lời

Abc always be my favourite, cabbage tu kdang sya ulam mentah je, so sedap, tpi cuci elok², DEF, tu kdang mkan kdang tdak, F boleh trima Dan akn jdi fav sya bila potong halus pnjang,

A xsuka mkn klau di msak... suka mkn mentah mcm tu je B dua2 suka, di msk suka, mentah pun suka C suka di msak je D suka dimsak je.. E suka dimsk je F dua2 di msk dan mentah hehe

tak suka mkn syur. tp sbb suami beli dia pksa msk n mkn. utk diri sndri & anak😅 stkat ni sy boleh tolerate mkn pak choy dgn kobis bunga je. brokoli,hate that smell

sy tk suka taugeh..dari seblm pregnant lagi tk suka dn tk sentuh langsung taugeh sampai la pregnant.selain tu semua mkn yg jarang2 mkn kubis..kubis pun kurang 😅

c haha tapi kene tgk org masak jgk,sndiri tak pandai masak kobis bulat tu,kalau kene dgn tekak inshaallah semua suke makan sejak preggy ni 🤣

smua makan cuma tauge tu kdg² mkn, kdg² x...kalu nmpk tauge dlm mi kdg² asingkan jgk..tp kdg² bedal je🤣

smua sayur kegemaran...tetapi setelah mngandung kli ini kobis sy x suka plak...rasa sgt btoksin smcm..huhu

semua sy mkn cuma sawi je xsuke kalo wt lauk tp kalo letak dlm mi goreng mihun goreng ke ok je bole mkn..

semua saya makan.. tapi paling suka A, semua sayur berdaun tak kira pahit atau tak.. saya makan

kalau skrg ni paling sy tdk suka mkn..B,F,C😅..rasa bosan mkn sma tak berminat mkn dah