sy pregnant 6 minggu 2 hari. normal ke jika pg tadi ada tompokan darah pd pantiliner sy?

tompokan darah 6 minggu kehamilan

6 Các câu trả lời

Sila jumpa doktor dengan segera. Saya upt +ve, usia kandungan 4minggu ada tompokan drh shgga 8minggu, drh coklat biasa, sikit sgt, bukan mcm period, trlampau sikit dan tak membimbangkan. Buat ujian drh BHCG dan scan dr bwh (tak sakit, scan tu lebih clear nk tgk keadaan janin) alhamdulillah dpt detect awal mengandung luar rahim. Kalau lewat sy pergi, darah2 dlm bdn akan terukkan lg keadaan organ2 dalaman sy yg lain. Sbb drh2 tu tak berada dlm rahim. Sbb tu hanya keluar tompokan saja. Upt +ve, ada tompokan darah, harus jumpa doktor. Doktor kena check puan.

4y trước

UPT - Urine Pregnancy Test

tompokan drh adlh prkra mnkutkn kalo sy pregnant. huhu.. mmg akn brakhir dgn mc.. yg latest sy pregnant kluar jgk tompok drh tp sy cpt2 pg klnik dptkn rwtan dktr.. huhu. alhamdulillah, ad rzeki sy utk kli ni..

kalau tak berlarutan seperti darah period, itu normal. apa2 rujuk Dr untuk kesahihan

4y trước

saya dah ke klinik ambil darah utk hcg..mlm td doctor call..doctor cakap kemungkinan saya terlalu penat & bnyk berjalan..dia nasihatkan sy utk berehat..

awak bawak jumpa doctor ye.. semoga semua nya dipermudahkan.. aamiin.

Better jumpa doktor untuk kepastian

jumpa.doktor