Cara ayah tidurkan baby bila bangun malam2

Tolong share macamana ayah2 semua tidurkan anak...Especialy bila dia aktif time 1- 2 pagi.

3 Các câu trả lời

Kalau atas 6bulan normal je aktif 1-2 pagi tu. Waktu dia main. Kne layan je la. Nnti dia akn tido sndiri. Ank sy mcm tu. Bgn tgh mlm cri ayahnya ajak main. Pastu dh bosan tido la dia. 😂

5y trước

Tp dia jenis bangun 2 atau 3 jam masa tu. Almost every day. Affect jg saya sbb drive jauh utk kerja.

anak tu masih dalam berpantang atau dh besar ckit ya? gelapkan lampu, bagi minum susu, tepuk tepuk punggung dia pastu dia tidur

sya pon xtau bos