Assalamualaikum nak tanya,,normal ke anak tak Popo 3 hari,,waktu 2hari tu dia ada minum susu formua

Tolong saya risau

1 Trả lời

klau bf nrmal tk berak slma 2weeks . klau fm nrmal juga klo tk berak smpai 5hari , cuma pastikan anak tu perutnya tak keras , tk meragam , dia ada kncing n kentut . klo perutnya keras n mrgam then x kntut n x kncing baik bawak g hsptl

1y trước

awak try bt research, tp btula yg saya tau mcm tu . sbb sya ada baca jugak