ketiak hitam

tolong mummy2 semua mcmna nak putih kan ketiak.. saya badan berisi.. tlg ajr cara putihkn ketiak versi sesuai utk preggy tq

2 Các câu trả lời

Disebabkan hormon ni puan. Tapi boleh cuba gosok ketiak dgn kapas letak micellar water makeup remover tu . Buat tiap2 hari tapi jgn la tonyoh beria. Nnti melecet lak tiaknya . In sha Allah blh la nampak perubahan , selamat mencuba😁

Tu perubahan hormon...xkira bdn keding or berisi. Nanti lps bsalin slow2 hilang, xpun nti scrub saja ok.