Kenapa saya mengandung belum ada reaksi bergerak ya

Tolong jawab

9 Các câu trả lời

Badan semua Berbeza Dan depending on beberapa factor Yang boleh determine bila boleh rasa :) Saiz baby, posisi baby, posisi placenta.. banyak factor. Tapi jangan risau ya, biasa first time feel tu 16-24 weeks. Setiap ibu berbeza! Mungkin you dah start rasa ‘bubble’ / macam gas dalam perut, Tu baby juga :) Asalkan pregnancy selamat, jangan risau. Sekarang, enjoy your sleep, bila baby gerak tu, memang sometimes susah nak tidur 😅 you’ll feel it soon! ❤️

saya pon tak rasa baby bergerak lagi. sekarang dah 20 weeks. maybe sebab kandungan pertama. atau tak perasan baby gerak sebab badan saya jenis berisi sikit😅

Baru 20 weeks ke..biasanya 1st pregnancy mmg susah nk rs 1st move..rs sikit2 je..maybe xperasan. Biasanya rs dlm 17w-20w gtu..

Saya first prgnt 28w bru rsa tndgan dan grakkan yg kuat ... ank second 17w ada rsa gerakkan halus dh

saya da 19 week,saya da ada rasa pergerakan bayi secara halus klu sy dduk atau baring..

saya skrng 18 weeks tkde lgi rasa tendangan ..mungkin lmbat rsenya sbb ank firts hehe

masa pregnant anak sulung 20week bru nak rasa,skrg 18w dh merasa😂

berapa weeks? saya 21weeks pun rasa halus sangat & sikit2 je.

sy start baby gerak waktu 18 weeks,anak first

9mo trước

saya pregnant tapi belum rasa apa apa padahal sudah 4bulan lebih