KAki bengkak trmstr3 34 week normal ka? ADa ka petua turunkan bengkak di kaki,nyilu rasanya..

Tolong bantu saya..

2 Các câu trả lời

normal. tp klu smpai kacau bp, urine...kena pantau. smntra tu pkai compression socks, tinggikan kaki waktu tidur. slalu bengkak surut lps bsalin nti

2mo trước

okay nanti sya buat sis..sbb bgkak kaki nie x trun..myebabkan sya sukar untuk tdr dan brjalan dkat maupun jauh..

Saya masuk 35 weeks dua kali dh kaki bengkak.. Bengkak pun dalam sehari dua je sbb saya jenis yg kuat berjalan

2mo trước

tapi kaki trus bengkak wlaupun x lama brdiri..sakit dan nyilu wktu mlm..