Pepsi ???

Tolong balas ibu3...boleh ke minum pepsi???

39 Các câu trả lời

Masa pregnant elakkan minum air gas.. Tapi ad stngah org tahan minum air gas. Mcm kakak sy yg no 3 time dia pregnant dia mnum coke.. Alhamdulillah x der paper.. Tapi kalau kakak sy yg no 4.. Dia minum air gas sikit jer.. Pastu gugur.. Atas badan masing2.. Rasa2 org kata

5y trước

Tu dah memang nak gugur kot. Rahim lemah.

Sy time tak pregnant pun tak brani n x amalkan mnum air2 x sehat tggi gulaaaaaa cmtu sis...cari penyakit tmbh2 klu pregnant ni..makan n mnum yg berkhasiat la masa pregnant ni sis..sian baby nnt..

Tak digalakkn.. tp kalau teringin sngt mnum hujung gelas je.. ckup la.. in shaa Allah bby fhm tu.. air bergas tk elok untk bby and tkut gula dlm bdan naik mendadak..

Klu teringin sgt .. stakat Suku cawan BT lepaskn rasa tu ok je.. tp klu mnum org kata melantak tu smp 1 botol besar xle sis..bahaya😁😁

sya minum masa kandungan dh 7bln ke atas..minum sikit je wat lepas gian 1tin tu minum 2 3hr bkn sekali degok je, pastu minum air suam byk2

Memg x elok tpi saya minum je kokakola lagi alhamdulillih x de apa2. Kalau nk minum segelas x de apa kot boleh je nak rasa2

Sy pun teringin masatu. Sy minum sikit je buat rasa kat tekak. Lepas dapat minum lega rasa 😋 tp sy minum sikit jaa.

Baru2 x boleh. Klu da ngidam sgt sedut skali je. Pastu dah. Risiko tanggung sendri yer. Niat la yg baik2. Mudah2an xde apa2.

5y trước

Klu nk mnum tu, wat lps rse je la. Jgn mnum byk2

Saya pun teringin juga, tpi husband bagi rasa seteguk je. Alhamdulillah, hilang la gian tu sekejap.. Haha

Nk hilang ngidam tu minum la sikit . Cmpur la air masak sikit . Bg tk kuat sgt rase gasnya .