hadiah besday plg bharga

today umur dh 32 thun..baby dlm perut ngam2 30 weeks..anugerah trindah..sambut besday dgn baby dlm perut.smoga awk baik2 sj n mbesar dgn sempurna syg.12 thun ibu tggu untuk anak ke 2. ibu, abah n kak yong x sbr nk jumpa kmu x lm lg??

13 Các câu trả lời

samala..2.10 birthday yg je 32 dpt hadiah skrang 12w..5tahun menunggu.smoga urusan kite dipermudahkn Allah swt.amin..

Happy bufday mommies..mg dpmudahkn segalanya nti ea..aamiin.. jg dri bebaik tw😘

5y trước

amin..trima ksih ye sis😊

🎊💕💯 hri pling bahagia utk akk . hope baby sihat ye .

5y trước

terima kasih sis😘amin2 Inshaa Allah

Happy bufday mommy...semoga dipermudahkan...🙂🙂🙂

Alhamdulillah tahniah sis 😍😍

5y trước

Sme sme 😘

Alhamdulillah. Semoga dipermudahkan sis semuanya🥰

5y trước

amin2..trima ksih sis😘

Hepi bufday sis.. selamat bersalin ye nanti..

5y trước

trima kasih sis😘

Tahniah n happy bday🎂

Happy birthday sis!

Hepi bufday sis..