Makan daging kambing

Tm 2 18 weeks Pa boleh makan daging kambing

10 Các câu trả lời

kenapa gk boleh??? boleh kok Bun asal matang n usahakan mnghindari sate kn satenya bisa kena kotoran dr arang yg beterbangan jg n GK baik... klau gulai Rica2 insya Allah aman

yg penting masaknya harus sampai matang bun,dan makanya ga berlebihan,sy juga ttp makan,kandungan sy 19 weeks.

aku malah sering makan, karna emang dari gadis di anemia parah jd sering makan daging merah

Boleh daging kambing, dokterku menyarankan dahing kambing/ sapi buat sumber protein.

boleh asal tidak berlebihan bund.. dimasak matang sempurna

Makn apapun boleh asal jangan berlebihan

bunda pd nya masih ngilu ga?

boleh asal gak banyak2

Ga boleh bun

4mo trước

boleh bun kalo banyak ya gaboleh