kepale bby duk ats..knp xnk pusing..xnk czer..besalin normal je

Tlg share sya

11 Các câu trả lời

Selalu buat post merangkak. Tp xperlu bergerak la, kang sakit plak lutut 😅Sambil2 tgk tv tu je. Jd perut kita tu umpama tergantung. Insyallah baby slowly akan pusing. Saya dulu slalu buat mcm tu. Selamat mencuba. 😊

4y trước

Ye ke.amin..bby ok

Samalah saya sis, dah 26weeks kepala baby kat atas lagi.. Harap nanti jumpa Pakar scan kepala dah kat bawah..

4y trước

Amin

Sujud lama.. Wktu nk tido pn sujud p la kejap.. Bg dy main2 gerak pusing dlm tu. Slalu sujud cmtu. 😊

4y trước

Ye scan lg 36

Bnykkn brsujud . Time solat tu bg lama2 skit sujud tu .. Then brdoa laa mnta kt Allah .

Cuba time solat,sujud lama sikit..selalu sembang dgn baby

Selalu sujud and pujuk baby pusing InsyaAllah...

Bole buat senaman trun kn kpale bayi.

4y trước

Ok...mmg rajin...siap nk jge bby kuar nti...hrap2 boy la..

Cuba la urut tpi cari bidang yg pandai...

4y trước

Ye

Byk minum air.kurang air bby x pusing

Dh 35 week 3 hri