Rasa takut bila jmp doc td dia ckp bby song sang 😔😔kne serah diri 13/3 tarikh kne operation 14/3

Tlg doakn sy dipermudahkn bersalin.. Sy n bby selamat. Aamiin.

13 Các câu trả lời

Saya semalam kena warded sebab katanya baby senget. Siap dah bagi date operate 8/3 ni. Patutnya bersalin 23/3. Dah warded semalam, doctor tak puas hati, scan lagi. Tetiba lahhh tak jadi pulak. 😂 2/3 boleh keluar. 🤣

1y trước

Belum. Doctor tak jadi discharge. So still kena operate sebab tali pusat baby dekat bawah. Mainkan perasaan betul 😂

sy prnh baby songsang. sblm tdor sy buat cara bersujud . pastu beli torchlight kecik letak kat bwh pusat . terasa baby buat gerakan jgk . alhamdulillah baby x songsang da. cuba ikhtiar dlu selagi blm due . InshaAllah bole ..

1y trước

sy dh buat bnyk kli cara sis.. tp bby x bgi kj sama.. ni pon masih usaha

semoga dprmudakan segala urusan .. sy pun masa 34week doc kata bby songsang 2/3 ni kena buat ECV (pusingkan kepala bby ) .. orng kata buat bnda ni sakit , xpe la sy ikut smbil ikhtiar saja .

1y trước

yeke .. ada yg cakp sakit 🥹 tu jdi ragu² tu . harap dprmudakn urusan la

Kes kita sama sis,,sy sudah bersalin 23hb msa kandungan 38minggu.srkg ni masih berusaha turunkan kuning bby sy..inshaaAllah xda apa tu☺️smoga sis dn bby baik2 saja nnt

try pujuk bby banyakkan bercakap dgn dia ..lps tu bila sembahyang sujud lama sikit niat dlm hati okey smoga urusan awak dipermudahkan 🥰

1y trước

aamiin.. tq sis

semoga di permudahkan amin. doakan semoga sy juga selamat bersalin dan dipermudahkan 10/3 ni amin2

1y trước

semoga sis pon dipermudahkn bersalin bby Dan sihat sihat n selamat.. aamiin.

Due bila ? sya pun scan 36 baby songsang.. Esok baru nk refer pakar

1y trước

klu ikutkn due 27/3

Semoga urusan sis dipermudahkan & melahirkan baby dgn selamat 💜

1y trước

aamiin.. trme kasih doanya

semoga dipermudahkan segalanya... aamiin3 yra

smoga dipermudahkan. baby n awak selamat.

1y trước

aamiin.. tq doanya