Susu ibu mengandung

Tkpe ke klau kite tk minum susu khas untuk preggy ? Sbb sy tkleh minum susu tu jadi muntah balik .. boleh ke minum susu dutchlady or susu lain selain susu khas mom preggy ? #firstbaby #advicepls

Susu ibu mengandung
27 Các câu trả lời

doktor suggest minum farm fresh or any fresh milk yg no sugar or less sugar..susu tepung tggi gula..susu kaler2 pn tggi gula..

nurse kate ape2 susu janji bukan susu pekat manis hehehe... sy mnum fernleaf famiky je yg kain tekak x selera

xpe if x minum susu ibu pregnant. nurse pn x galakkn. sbb kandungan gula tinggi. minum HL or apa2 susu segar.

3y trước

sokong sgt sis. saya pernah minum sample pek susu enfamama. walaupun lidah saya pahit time pregnant, rasa manis nya tu mmg ketara sgt. itu pun saya lebihkan sukatan air

boleh sis... y penting minum susu.. tapi sy susu pon tak boleh minum so sy ambil vitamin tambahan kalsium

Sy mnum susu dutch lady full cream lm kotak jer.. Tu pom jrg2.. Dh try susu tepung, cannot go.. Hahhaha

sy tiga2 anak time pregnant mnum je dutch lady uht yg kotak tu..alhamdulillah kalsium cukup😁

boleh je sis, saya minum susu HL yang biasa tu sebab dia ada contain folic acid tau hihi

boleh je sis. mnum je yg mana boleh. sy sndiri mnum dutchlady dgn farm fresh he

sy minum goatgeos....mcm2 perisa ad...sedap dan tk manis sgt pn

sy mnm susu dutch lady tuje😅 yg penting susu